Tatuering i manga/anime-stil, Mölnlycke, Mölndal

Tatueringar inspirerade av japansk manga och anime har blivit alltmer populära de senaste åren. För fans av japansk seriekultur kan dessa tatueringar vara ett sätt att uttrycka sin kärlek till sina favoritkaraktärer eller serier.

Manga och anime-tatueringar är vanligtvis mycket färgglada och livfulla, med inspiration hämtad från populära serier som Dragon Ball Z, Naruto, One Piece och Sailor Moon. Dessa tatueringar kan vara i form av porträtt av karaktärer, symboler och citat från serien, eller illustrationer som representerar specifika händelser eller scener från serien.

En annan populär form av manga och anime-tatueringar är kawaii-stilen, som betyder "söt" på japanska. Dessa tatueringar har vanligtvis mjuka, runda former och inkluderar ofta karaktärer som Hello Kitty eller Pikachu från Pokemon.

När man väljer en japansk manga eller anime-tatuering är det viktigt att välja en skicklig tatuerare som har erfarenhet av att skapa denna typ av tatuering. Det är också viktigt att ha en tydlig vision av den design du vill ha och att ha en öppen dialog med din tatuerare om dina önskemål och förväntningar.

Precis som med alla tatueringar är det viktigt att ta hand om din tatuering efter att den är klar. Detta innebär att följa instruktionerna för eftervård och att undvika exponering för solen och andra källor som kan skada tatueringen.

Sammanfattningsvis är japansk manga och anime-inspirerade tatueringar ett utmärkt sätt att visa sin kärlek till japansk seriekultur. Med rätt tatuerare och eftervård kommer du att ha en tatuering som du kan vara stolt över och njuta av i många år framöver.

Tatuerings Priser

Små eller stora tatueringar

Minipris för tatuering är 1500 kr och timpris för löpande tid är 1300 kr.  För större tatuerings jobb rekommenderar jag halvdag som kostar 4500 eller heldag som kostar 7000 kr. Då sparar du cirka 30% på timpriset.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalerna är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.

Bra att veta innan du tatuerar dig