Om Mig

justone_graffiti_tatuering_goteborg_kungalv_kungsbacka
justone_graffiti_tatuering_göteborg_kungalv_kungsbacka_02

Benjamin aka JustOne

Mitt intresse för konst väcktes redan i tonåren i början av 80-talet med hiphop- och graffitikulturen. Jag tecknade väldigt mycket och i mina väggmålningar sökte jag hela tiden nya konstnärliga uttryck. Så småningom gick jag på konstskolor och började sedan att jobba i reklambranschen. Graffitin har alltid varit med mig som en röd tråd, idag målar jag muralmålningar både professionellt och på min fritid, samt som deltagare på Streetartfestivaler.

Efter många år som illustratör och Art director i reklambranschen bestämde jag mig för några år sedan för att ägna mig helhjärtat åt det jag älskar mest, illustrerandet, och samtidigt satsa på tatueringsyrket då tatueringar är en konstform som alltid har fascinerat mig.

Mitt motto

Hos mig är varje uppdrag unikt. I samråd med dig som kund ritar och designar jag utifrån dina idéer och önskemål. Du kan vara trygg med ett skickligt framställande av unika bilder. Min målsättning är att göra ett riktigt bra jobb och samtidigt ge dig en bra upplevelse under tiden!

Följ mig på instagram för både tatuering och graffiti måleri.

@benjamintattoo.se

@justone.art

Här hittar du inspiration till din tatuering →

Benjamin Tattoo 

Bläckverkstaden
Biblioteksgatan 1b
435 30 Mölnlycke
insta/f-book: @benjamintattoo.se

tattooandpiercing

Professionell certifiering för tatuerare.

Arbetsplats och hygien diplom:
Smittspridning, arbetsplatshygien, sterilteknik, rutiner, egenkontroll, lager och flöde samt klädsel.

♥ Högsta möjliga säkerhet för dig och mig.