Onlinebokning

Jag finns i Mölnlycke Måndag - Lördag.
Mer information om tatueringspriser hittar du längre ner på sidan.

Loading...

Öppet vardagar 10.00-18.00

Ring eller maila eller boka din tid här online, glöm inte att skicka med eventuella referensbilder, önskemål om text eller liknande, vilken placering tatueringen ska ha samt ditt mobilnummer. Då blir det enklare för mig att ta skapa en tatuering som passar med just dina önskemål.

Kvällar och helger

Bokar även tider på kvällar och helger vid förfrågan. För tidsbokning kvällar och helger var vänlig kontakta mig så kommer vi överens om en tid som funkar för oss båda.

Drop in i Mölnlycke

Jag postar drop in-tider på min instagramprofil eller så står drop in-skylten utanför studion. Om jag sitter upptagen med kund när du kommer in så är det inte alltid möjligt för mig att diskutera din tatuering just då. Men i de fallen bestämmer vi en tid för konsultation.

Bra att tänka på innan du tatuerar dig

Jag har alltid 18-års åldersgräns och legitimation kontrolleras. Inga undantag görs vid målsmans sällskap.

Kom utvilad och ät gärna något innan tatueringstillfället. Då är det lättare för kroppen att hantera tatueringsprocessen.

Du får inte vara alkohol- eller drogpåverkad (helst även dagen innan tatueringstillfället). Vid alkoholintag förtunnas blodet vilket kan leda till kraftigare blödning än vanligt och ett sämre resultat på tatueringen och vid läkning.

Enligt smittskyddslagen är du skyldig att informera mig om du bär på någon sjukdom som kan vara farlig för andra, tex Hepatit, HIV, MRSA etc. Därför ska du alltid fylla i en hälsodeklaration på studion.

Skötselråd av tatueringar →

All tatuering sker på egen risk!

Om du har hudproblem, allergier eller andra hälsoproblem – ta gärna reda på vilka risker som finns vid tatuering för din del. Bra att veta om du äter blodförtunnande mediciner, resultatet blir ofta lite sämre om man blöder under tatuerings tillfället men hur mycket man blöder är olika. Gravida och ammande bör också avvakta med att tatuera sig.

Ta gärna med något litet att äta och dricka för att kunna höja blodsockernivån.

Ha gärna på dig oömma, bekväma samt rena kläder som du inte är rädd om (tatueringsfärg försvinner tyvärr inte från kläder).

Har du frågor så tveka inte att kontakta mig, så ska jag göra mitt bästa för att svara dig.

Skötselråd av tatueringar →

Benjamin Tattoo 

Bläckverkstaden
Biblioteksgatan 1b
435 30 Mölnlycke
insta/f-book: @benjamintattoo.se

tattooandpiercing

Professionell certifiering för tatuerare.

Arbetsplats och hygien diplom:
Smittspridning, arbetsplatshygien, sterilteknik, rutiner, egenkontroll, lager och flöde samt klädsel.

♥ Högsta möjliga säkerhet för dig och mig.