Tatuering i Härryda kommun, Mölnlycke, Mölndal

benjamin_tattoo_mölnlycke_kollage

Funderar du på att tatuera dig?
Jag är en erfaren tatuerare baserad i Mölnlycke, Härryda kommun. Söker du en tatuerare i din närhet är du välkommen till min studio.

Jag skapar unika och personliga tatueringar som är anpassade efter kundens specifika önskemål, idéer och behov.

Jag har många års erfarenhet som tatuerare och är skicklig på att skapa tatueringar i flera olika stilar. Min specialitet är tatueringar i New school/graffiti-stil, men har inga problem med att skapa tatueringar i andra stilar som, Old school, Neo traditionell, Minimalism m.m.

Jag arbetar med en mängd olika kunder med varierande önskemål där jag har stor hjälp av min bredd i tatuerings-stilar. Jag tatuerar allt från små symboler till stora ryggmotiv.

Jag börjar alltid med en grundlig konsultation för att förstå kundens vision och önskemål. Är alltid öppen för kundens egna idéer och är villig att diskutera och utforska olika alternativ för att skapa det bästa resultatet.

På Bläckverkstaden har vi också blivit lite kända för att skapa en trevlig och avslappnad atmosfär i studion. Det är viktigt för oss att skapa en miljö där kunden känner sig avslappnad och bekväm under hela besöket.

För dig som söker en erfaren och professionell tatuerare i Härryda kommun, hjärtligt välkommen till mig.

/Benjamin

 

Tatuerings Priser

Små eller stora tatueringar

Minipris för tatuering är 1500 kr och timpris för löpande tid är 1300 kr.  För större tatuerings jobb rekommenderar jag halvdag som kostar 4500 eller heldag som kostar 7000 kr. Då sparar du cirka 30% på timpriset.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalen är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.