Tatuering i Partille, Lerum och Floda

benjamin_tattoo_mölnlycke_kollage

Tatuering för dig som bor i Partille, Lerum och Floda - välkommen till Benjamin Tattoo i Mölnlycke!

Jag är en professionell tatuerare på Bläckverkstaden i Mölnlycke. Studion ligger en kort bilresa bort från Partille, Lerum och Floda.

Den stil som ligger mig närmast är en mix av Neo Traditionell, New School-stilen, som delvis är en modern tolkning av traditionell Amerikansk tatuerings-stil med en twist av nya element och detaljer. Jag är skicklig på att använda färg och form för att skapa tatueringar som är både klassiska och unika på samma gång.

Jag börjar alltid med en grundlig konsultation för att förstå kundens vision och önskemål och arbetar sedan tillsammans med kunden för att skapa en tatuering som är unik och personlig.

På Bläckverkstaden skapar vi en bekväm och avslappnad atmosfär för alla våra kunder.

Vi arbetar för att skapa en miljö där kunderna känner sig avslappnade och bekväma under hela besöket. Att vara professionella och tillmötesgående i vårt tillvägagångssätt har gjort studion en smula populär i området.

För er som söker en professionell tatuerare i Partille, Lerum eller Floda, välkommen till Benjamin Tattoo på Bläckverkstaden. En tatuerare i Mölnlycke med lång erfarenhet och passion för att skapa unika tatueringar till dig.

/Benjamin

 

Tatuerings Priser

Små eller stora tatueringar

Minipris för tatuering är 1500 kr och timpris för löpande tid är 1300 kr.  För större tatuerings jobb rekommenderar jag halvdag som kostar 4500 eller heldag som kostar 7000 kr. Då sparar du cirka 30% på timpriset.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalerna är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.