Tatuering för boende i Borås, Bramhult, Ryda, Sjömarken, Gånghester

Tatueringar i Mölnlycke
Mer bilder på Instagram. @benjamintattoo.se

Välkommen till Benjamin Tattoo, tatuering för boende i Borås kommun. Jag är en erfaren och stilsäker tatuerare som sitter på Bläckverkstaden i Mölnlycke centrum.

Den stil som ligger mig närmast är en mix av Neo Traditionell, New School-stilen, som delvis är en modern tolkning av traditionell Amerikansk tatuerings-stil med en twist av nya element och detaljer. Jag är skicklig på att använda färg och form för att skapa tatueringar som är både klassiska och unika på samma gång.

En annan stil jag gillar är Trash Polka, som är en relativt ny stil som kännetecknas av sin råa och kaotiska estetik med en mix av realistiska och abstrakta element. Jag är entusiastisk över att skapa uttrycksfulla och dynamiska Trash Polka-tatueringar som verkligen sticker ut.

Som många andra gillar jag även Old School-stilen, som är känd för sina tidlösa och ikoniska motiv såsom hjärtan, rosenknoppar, och ankrar. Jag är skicklig på att återskapa de klassiska elementen inom denna stil med en personlig touch.

Förutom dessa stilar är jag också öppen för att jobba med Japanskt, Black and gray, Minimalism m.m. mixar gärna mellan stilar. Jag är alltid angelägen om att lyssna på dina önskemål och skapa nya idéer som blir något unikt för varje kund.

Min studio är belägen i Mölnlycke centrum, vilket gör den bekväm att nå för kunder som bor i eller i närheten av Borås. Jag prioriterar alltid en säker och professionell miljö för mina kunder och följer strikta hygienrutiner för att säkerställa en trygg upplevelse.

Så om du letar efter en erfaren och kreativ tatuerare som är kunnig inom olika stilar, inklusive Blackwork, Neo Traditionell, Trash Polka, Old School och mer, är du välkommen att kontakta mig på Benjamin Tattoo. Jag ser fram emot att skapa en unik och betydelsefull tatuering som du kommer att bära med stolthet!

/Benjamin

 

Vad kostar en tatuering?

Minipris för tatuering är 1500 kr och timpris för löpande tid är 1300 kr.  För större tatuerings jobb rekommenderar jag halvdag som kostar 4500 eller heldag som kostar 7000 kr. Då sparar du cirka 30% på timpriset.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalerna är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.