Tatuering i Marks kommun, Kinna, Skene och Orby

Tatueringar i Mölnlycke
Mer bilder på Instagram. @benjamintattoo.se

Tatuering för dig som bor i Marks kommun välkommen till Benjamin Tattoo i Mölnlycke!

För er alla som bor i Marks kommun och funderar på att skaffa en tatuering, varmt välkomna till mig i Mölnlycke Centrum.

Hej!
Jag heter Benjamin och är en erfaren tatuerare och jag sitter på Bläckverkstaden, en studio belägen i Mölnlycke centrum med tatuering i fokus.

Stilar jag jobbar med är Blackwork, Neo Traditionell, New School m.m. Blackwork stilen som är känd för sina djärva motiv och grafiska manér. Jag gillar att utforska olika designs, motiv och tekniker inom denna stil. Och skapa unika tidlösa tatueringar som verkligen sticker ut och håller stilmässigt över tid.

Neo Traditionell-stilen, som är en modern tolkning av traditionell tatuerings design med en twist av nya element och detaljer. Jag gillar att leka med färg och form inom denna stil och skapa tatueringar som är både klassiska och moderna på samma gång.

En annan stil som jag gillar att jobba med är Old School, som är känd för sina tidlösa och ikoniska motiv som ofta inkluderar klassiska symboler som hjärtan, rosenknoppar och svalor m.m. Jag skulle gärna skapa autentiska och färgstarka Old School-tatueringar som har en riktig vintage-känsla till dig.

Förutom dessa stilar är jag också öppen för att jobba med ett flertal andra tatueringsstilar, som japansk stil, geometriska mönster och mycket mer. Jag är alltid redo att utforska nya idéer och skapa något unikt och personligt för mina kunder.

Min studio är belägen i Mölnlycke centrum, vilket gör den lättillgänglig för kunder som bor i eller i närheten av Marks kommun. Jag strävar alltid efter att skapa en trygg och professionell miljö för mina kunder och ser till att följa strikta hygienrutiner för att säkerställa en säker och bekväm upplevelse.

Om du letar efter en erfaren tatuerare som är kunnig inom olika stilar, inklusive Blackwork, Neo Traditionell, Old School med mera, är du välkommen att kontakta mig på Benjamin Tattoo.

/Benjamin

 

Tatuerings Priser

Små eller stora tatueringar

Minipris för tatuering är 1500 kr och timpris för löpande tid är 1300 kr.  För större tatuerings jobb rekommenderar jag halvdag som kostar 4500 eller heldag som kostar 7000 kr. Då sparar du cirka 30% på timpriset.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalerna är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.