Tatuering för er i Bollebygd, Flässjum, Fjällastorp, Erikstorp, Grönkullen

Tatueringar i Mölnlycke
Mer bilder på Instagram. @benjamintattoo.se

Tatuering för dig som bor i Bollebygd - välkommen till Benjamin Tattoo i Mölnlycke!

För er alla som bor i eller runt kring Bollebygd och funderar på att skaffa en tatuering, varmt välkomna till mig i Mölnlycke Centrum.

Hej, jag heter Benjamin och jag är en tatuerare som driver Benjamin Tattoo i Mölnlycke centrum inne på Bläckverkstaden, en studio som ligger i närheten av Bollebygd.

Jag har lång erfarenhet inom branschen och är specialiserad på flera olika tatuerings-stilar, inklusive New School, Neo Traditionell och Old School med flera.

Tatuering är en konstform och jag gillar att utmana mig själv genom att skapa unika och personliga tatueringar för mina kunder. Varje kund har sin egen personliga stil och smak, och jag tar mig god tid att förstå varje kunds visioner och önskemål för att skapa en design som håller över tid.

Jag är jobbar gärna med New School-stilen, som är känd för sina levande färger och surrealistiska motiv. Jag har också god erfarenhet av Neo Traditionell tatuerings-stil, som är inspirerad av traditionell tatuerings-design men med en modern twist. Old School-stilen är en annan stil som jag trivs med att arbeta med, med dess klassiska och tidlösa motiv.

Jag är öppen för att arbeta med olika stilar, såsom japansk stil, blackwork med mera. Jag är alltid redo för nya utmaningar och jag älskar att arbeta med mina kunder för att skapa en design som verkligen speglar deras personlighet och stil.

Jag trivs med att arbeta i en avslappnad och professionell miljö, och min studio är utrustad med modern teknik/material för att garantera en säker och hygienisk studio-sittning. Jag tror på att ta mig god tid med mina kunder och skapa en avslappnad och trygg atmosfär, där vi tillsammans kan skapa något unikt och personligt.

Om du söker en tatuerare som är passionerad om att skapa konst genom tatueringsdesign och som behärskar flera olika stilar, tveka inte att kontakta mig på Benjamin Tattoo.

/Benjamin

 

Tatuerings Priser

Små eller stora tatueringar

Minipris för tatuering är 1500 kr och timpris för löpande tid är 1300 kr.  För större tatuerings jobb rekommenderar jag halvdag som kostar 4500 eller heldag som kostar 7000 kr. Då sparar du cirka 30% på timpriset.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalerna är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.