Tatuering för er i Frölunda, Askim och Hovås

Tatueringar i Mölnlycke
Mer bilder på Instagram. @benjamintattoo.se

Tatuering för dig som bor i Västra Frölunda och Askim välkommen till Benjamin Tattoo i Mölnlycke!

För alla som bor i eller runt Västra Frölunda, Askim och funderar på att skaffa en tatuering hälsar jag er varmt välkomna till mig i Mölnlycke Centrum.

Som erfaren tatuerare är jag här för att hjälpa dig att skapa den perfekta tatueringen som du kommer att vara stolt över och njuta av i många år framöver.

Jag är specialiserad på New School/Graffiti stil men har inga problem att jobba i en mängd olika stilar, inklusive old school, neo-traditionella, traditionell japansk-stil och minimalistiska tatueringar. Oavsett vilken stil du föredrar kan jag hjälpa dig att skapa en tatuering som är unik för dig och representerar din personlighet på bästa möjliga sätt.

Jag arbetar alltid med hygien och säkerhet som högsta prioritet för att säkerställa att du får en tatuering som inte bara är snygg, utan också säker och hälsosam. Jag tror också på att skapa en positiv och välkomnande atmosfär för mina kunder. Jag vill att du ska känna dig avslappnad och bekväm under hela tatueringen, och jag är alltid redo att svara på eventuella frågor eller oro som du kan ha.

Så om du funderar på att skaffa en tatuering och bor i eller runt Frölunda, tveka inte att besöka mig på Bläckverkstaden i Mölnlycke Centrum. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa den tatuering du alltid har drömt om.

/Benjamin

 

Tatuerings Priser

Små eller stora tatueringar

Minipris för tatuering är 1500 kr och timpris för löpande tid är 1300 kr.  För större tatuerings jobb rekommenderar jag halvdag som kostar 4500 eller heldag som kostar 7000 kr. Då sparar du cirka 30% på timpriset.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalerna är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.