Tatuering för boende i Kållered och Lindome

Tatueringar i Mölnlycke
Mer bilder på Instagram. @benjamintattoo.se

Välkommen till Benjamin Tattoo i Mölnlycke centrum, mitt mål att erbjuda högkvalitativ tatuering och en positiv upplevelse för alla mina kunder. Tatuering är en personlig uttrycksform och det är viktigt att skapa en design som verkligen speglar kundens personlighet och önskemål.

Jag jobbar i olika stilar från old-school till neo-traditionellt, från minimalistisk-stil till japansk-stil. Oavsett vad du söker kan jag skapa en unik tatuering som du kommer ha glädje av i många år framöver.

På studion jobbar vi med modern teknik och använder oss enbart av kvalitets produkter för att säkerställa att kunderna får en tatuering av högsta kvalitet. Dessutom tar jag alltid tid att förklara eftervården och ger personliga råd om hur man bäst tar hand om sin tatuering.

Min målsättning är att skapa en trygg och välkomnande miljö där mina kunder kan känna sig avslappnade under hela processen. Jag är stolt över att ha hjälpt många människor i och runt Mölndal att skapa tatueringar som de verkligen älskar, och jag ser fram emot att hjälpa dig med.

/Benjamin

Tatuerings Priser

Små eller stora tatueringar

Minipris för tatuering är 1500 kr och timpris för löpande tid är 1300 kr.  För större tatuerings jobb rekommenderar jag halvdag som kostar 4500 eller heldag som kostar 7000 kr. Då sparar du cirka 30% på timpriset.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalerna är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.

Bra att veta innan du tatuerar dig