Tatuering i New School/graffiti-stil Mölnlycke, Mölndal

justonetattoo_lets_work_on_your_tattoo_2

Att få en tatuering i graffiti-stil hos Benjamin som har målat graffiti sedan 1983, är en unik och spännande upplevelse

Benjamin Tattoo är en erfaren tatuerare som har specialiserat sig på att skapa tatueringar i en graffiti-stil. Hans kunskap och erfarenhet inom graffiti-kulturen gör honom till en utmärkt tatuerare för alla som vill ha en tatuering som återspeglar denna konstform.

Att få en tatuering i graffiti-stil är ett utmärkt sätt att uttrycka sin personlighet och stil. Graffiti är en konstform som är unik och personlig, och därför är en tatuering i denna stil ett utmärkt sätt att visa upp sin egen personlighet och stil.

Benjamin Tattoo har en mängd olika designs att välja mellan, men han är också öppen för att skapa en unik design baserad på kundens egna idéer och önskemål. Hans förmåga att skapa anpassade tatueringar gör honom till en populär tatuerare för de som vill ha något unikt och personligt.

Oavsett om man är en erfaren tatueringsentusiast eller om man funderar på att få sin första tatuering, så är det alltid viktigt att välja en erfaren och professionell tatuerare som Benjamin Tattoo. Att få en tatuering är en stor investering både i tid och pengar, och därför är det viktigt att göra rätt val när det gäller tatuerare och design.

Sammanfattningsvis, att få en tatuering i graffiti-stil hos Benjamin Tattoo skulle vara en spännande och unik upplevelse. Hans erfarenhet och passion för graffiti-kulturen gör honom till en utmärkt tatuerare för alla som vill ha en tatuering som återspeglar denna konstform.

Tatuerings Priser

Små eller stora tatueringar

Minipris för tatuering är 1500 kr och timpris för löpande tid är 1300 kr.  För större tatuerings jobb rekommenderar jag halvdag som kostar 4500 eller heldag som kostar 7000 kr. Då sparar du cirka 30% på timpriset.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalerna är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.

Bra att veta innan du tatuerar dig