Tatuering i minimalistisk stil Mölnlycke, Mölndal

Minimalism är en tatueringsstil som har blivit alltmer populär under de senaste åren.

Denna stil utmärks av enkelhet och elegans, där mindre verkligen är mer. Minimalistiska tatueringar består ofta av geometriska former, linjer och en begränsad färgpalett.

En av de största fördelarna med minimalism som tatueringsstil är dess mångsidighet. En minimalistisk tatuering kan vara diskret och subtil, eller den kan vara en statement-piece som sticker ut. Det kan vara en ensam linje, en enkel form eller en kort text, men oavsett vad är minimalistiska tatueringar perfekta för att uttrycka en personlig betydelse eller symbolik.

En annan fördel med minimalism som tatueringsstil är dess tidlöshet. Dessa tatueringar har en tendens att åldras mycket väl och förbli lika imponerande som när de först tatuerades. De kräver också mindre tid och kostnad jämfört med mer komplexa tatueringar, vilket gör dem till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna tatueringsentusiaster.

Om du vill ha en tatuering i minimalism kan jag hjälpa dig att skapa en design som är unik för dig och som samtidigt passar din personliga stil. Oavsett om det är en subtil symbol eller en mer komplex design, kommer jag att arbeta noggrant för att se till att resultatet är precis som du vill ha det.

Om du är intresserad av att få en minimalistisk tatuering, tveka inte att kontakta mig. Jag är glad att svara på alla dina frågor och boka in en tid för att diskutera dina ideér. Låt oss tillsammans skapa en tidlös tatueringsdesign som du kommer att uppskatta för alltid.

Tatuerings Priser

Små eller stora tatueringar

Minipris för tatuering är 1500 kr och timpris för löpande tid är 1300 kr.  För större tatuerings jobb rekommenderar jag halvdag som kostar 4500 eller heldag som kostar 7000 kr. Då sparar du cirka 30% på timpriset.

Om traditionell Japansk tatuering (irezumi gjorda med en metod även känd som tebori).