Tatuering för boende på Hisingen, Backa, Sannegården, Eriksberg – en smidig bussresa med X4 till Mölnlycke.

Tatueringar i Mölnlycke
Mer bilder på Instagram. @benjamintattoo.se

Välkommen till Benjamin Tattoo, jag är en erfaren och stilsäker tatuerare som är verksam i studion Bläckverkstaden i Mölnlycke centrum. För boende på Hisingen, Sannegården, Backa och Eriksberg är det en kort bussresa med buss X4 till Mölnlycke.

Jag har lång erfarenhet inom branschen och behärskar flera olika tatueringsstilar. New School, Neo Traditionell, Old School med flera.

Tatuering är en konstform och jag gillar att skapa unika och personliga tatueringar för mina kunder. Varje kund har sina egna önskemål om stil och motiv. Och jag tar mig god tid att förstå era önskemål för att kunna skapa en design som känns helt rätt.

Min studio är utrustad med modern teknik och jag ser alltid till att den är en säker och hygienisk plats att jobba i. Det är viktigt för mig att arbeta i en avslappnad och professionell studiomiljö. Allt detta för att skapa goda förutsättningar till en bra upplevelse vid tatueringstillfället.

Jobbar i flera olika tatueringsstilar, inklusive New School, som är känd för sina levande färger och surrealistiska motiv.

Har också god erfarenhet av Neo Traditionell-stilen, som är inspirerad av traditionella tatueringsdesigner men med en modern twist. American Old School är en annan stil som jag trivs med att arbeta med, med dess klassiska och tidlösa motiv. Andra stilar jag gillar är japansk-stil, blackwork och minimalism. Jag är alltid redo att skapa något unikt och personligt till dig.

Min studio är lättillgänglig via buss X4 från Backaplan till Mölnlycke centrum. Det finns även gott om parkeringsmöjligheter i närheten för dem som kommer med bil. Om du söker en tatuerare som är passionerad, noggrann och gillar att jobba med dina önskemål i din favoritstil, tveka inte att kontakta mig på Benjamin Tattoo.

/Benjamin

 

Tatuerings Priser

Små eller stora tatueringar

Minipris för tatuering är 1500 kr och timpris för löpande tid är 1300 kr.  För större tatuerings jobb rekommenderar jag halvdag som kostar 4500 eller heldag som kostar 7000 kr. Då sparar du cirka 30% på timpriset.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalerna är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.