Tatueringsstudio i Mölnlycke

Söker du en bra tatuerare i Mölnlycke?
Öppet 10.30-18.00 vardagar, jag bokar även kvälls och helgtider, ring eller maila alltid för tidsbokning/drop in.

Justonetattoo Tatuering Göteborg Kungälv Kungsbacka 189

Benjamin Tattoo Biblioteksgatan 1b
i Mölnlycke.

Tatuering i en skön och lugn miljö, varje kund får den tid som behövs för bästa möjliga resultat.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalerna är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.

Bra att veta innan du tatuerar dig

Vanligt förekommande frågor om tatuering/tatueringar

Hur går det till när man tatuerar sig?

När vi har kommit överens om vilket motiv du vill ha så får du lägga dig på en brits eller sitta i stol beroende på jobbets placering och storlek. En tatuering kan ta allt från 30 minuter till 4 timmar att göra. Eftersom en stor tatuering tar lång tid att göra så delas jobbet ofta upp i flera sittningar.

Hur förbereder jag mig på bästa sätt inför en tatuering?

Det är bra om du har ätit något för att hålla en bra blodsockernivå under tatueringstillfället. Själv brukar jag ta med choklad,läsk, godis, frukt etc. inför längre sittningar. Duscha gärna innan och ha rena kläder eftersom det minskar infektionsrisken. Tänk också på att vara utvilad när du kommer. Det är också viktigt att du inte har druckit alkohol samma dag.

Mer om detta här →

Hur ont gör det att tatuera sig?

Smärta upplevs olika, men jag skulle vilja påstå att 9 av 10 säger att det inte gjorde så ont som de trodde att det skulle göra. Men det finns såklart ställen på kroppen som känns mer än andra, men jag har ännu ej behövt avbryta en tatuering på grund av smärtan. Så slutsatsen är väl att de flesta tror att det är väldigt smärtsamt men blir positivt överraskade. Och om du tycker att det gör väldigt ont vid tatueringstillfället så säg till, vi tar det i din takt.

Vad använder tatuerare för verktyg vid tatuering?

I dag använder tatuerare sig av tatueringsmaskiner och engångsnålar för att tatuera, det gör att man även minskar riskerna för att människor ska få infektioner i huden. Tatuering handlar om att man får in färgen i den så kallade läderhuden som är det mellersta lagret av de tre lagren som huden består av.

Benjamin Tattoo på Bläckverkstaden

Biblioteksgatan 1b Mölnlycke
insta/f-book: @benjamintattoo.se

tattooandpiercing

Professionell certifiering för tatuerare.

Arbetsplats och hygien diplom:
Smittspridning, arbetsplatshygien, sterilteknik, rutiner, egenkontroll, lager och flöde samt klädsel.

♥ Högsta möjliga säkerhet för dig och mig.