Tatueringsstudio i Mölnlycke

Söker du en bra tatuerare i Mölnlycke, Mölndal eller Göteborg?
Jag har öppet 10.00-18.00 vardagar, jag bokar även kvälls och helgtider. Tveka inte att ringa, maila eller boka tid här på sidan.

Benjamin är en extremt trevlig och duktig på sitt jobb! Blir alltid jätte nöjd med mina tatueringar!
Sara Holmberg
2022-09-27
Super nöjd med min tatuering. Benjamin förstår vad man vill ha och gör något bättre utav det, han kommer med många bra ideer samt förslag på som förbättrar tatueringen. Trevlig person och prata med så är väldigt avslappnande att tatuera sig där. Rekommenderar han starkt för folk som vill tatuera sig.
Sh1n
2022-09-07
Jättenöjd med min tatuering. Enkel sätt att boka och nästa tatuering blir hos Benjamin.
Tom Reidy
2022-08-16
Benjamin var superduktig och trevlig! Så nöjd med min tatuering, han fick precis med känslan jag önskade.
Pernilla Eliasson
2022-05-26
Det svåra var aldrig att välja motiv, det svåra var att välja en tatuerare. Benjamin är otroligt lyhörd och kompetent. Han satte bläck på mina idéer och jag kunde inte bli nöjdare. Det blir garanterat återbesök efter sommaren och rekommenderar absolut alla som funderar på att tatuera sig att göra det hos honom!
Linnea Olsson
2022-05-14
Jag är supernöjd med min tatuering. Benjamin är otroligt skicklig på detaljer och väldigt noggrann. Kunde inte vara nöjdare. Kommer definitivt att komma tillbaka! Tack Benjamin!
Annika Rosenqvist
2022-04-28
Så nöjd med min tatuering! Benjamin gjorde min idé till något ännu bättre än vad jag hade tänkt och kom med flera bra tankar och tips. Han är en noggrann och duktig tatuerare! En mycket avslappnad och trevlig upplevelse att få tatuera sig här och jag rekommenderar andra att göra det.
Helena L
2022-02-16
Så trevlig och är så så nöjd!
Valentina Veenhuis
2022-02-05
Tack bästa Benjamin för min grymma ryggtatuering! Kan starkt rekommendera Just One Tattoo då dom är professionella, prisvärda, noggranna! Kommer definitivt att göra min nästa tatuering hos dom! Mycket trevlig personal med ett glatt humör. Tacksam att Mölnlycke fått dom bästa tatuerarna ?
Sanja J
2021-12-11

Hos Benjamin Tattoo blir du tatuerad i en ljus och lugn miljö där varje kund får den tid som behövs för bästa möjliga resultat.

Bra att veta

Jag använder mig uteslutande av veganskt bläck (allergisäkra färger) och arbetar under strikt hygieniska förhållanden efter SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) högt ställda krav. Jag är certifierad i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Min utbildning i hygien- och infektionskontroll uppdateras med jämna mellanrum.

Lokalen är självklart godkänd av Miljöförvaltningen.

Om mig

justone_graffiti_tatuering_goteborg_kungalv_kungsbacka
justone_graffiti_tatuering_göteborg_kungalv_kungsbacka_02

Benjamin aka JustOne

Jag har lång och gedigen erfarenhet som Graffitikonstnär, började redan som tonåring 1983 i västra göteborg. Mitt intresse för konst väcktes i tonåren i början av 80-talet med hiphop- och graffitikulturen. Jag tecknade väldigt mycket och i mina väggmålningar sökte jag hela tiden nya konstnärliga uttryck. Så småningom gick jag på konstskolor och började sedan att jobba i reklambranschen. Graffitin har alltid varit med mig som en röd tråd, idag målar jag muralmålningar både professionellt och på min fritid, samt som deltagare på Streetartfestivaler.

Efter många år som illustratör och Art director i reklambranschen bestämde jag mig för cirka 10 år sedan att ägna mig helhjärtat åt det jag älskar mest, illustrerandet, och samtidigt satsa på tatueraryrket då tatueringar är en konstform som alltid har fascinerat mig.

Mitt motto

Hos mig är varje uppdrag unikt. I samråd med dig som kund ritar och designar jag utifrån dina idéer och önskemål. Du kan vara trygg med ett skickligt framställande av unika bilder. Min målsättning är att göra ett riktigt bra jobb och samtidigt ge dig en bra upplevelse under tiden!

Följ mig på instagram för både tatuering och graffiti måleri.

@benjamintattoo.se

@justone.art

Här hittar du inspiration till din tatuering →

Benjamin Tattoo 

Bläckverkstaden
Biblioteksgatan 1b
435 30 Mölnlycke
insta/f-book: @benjamintattoo.se

tattooandpiercing

Professionell certifiering för tatuerare.

Arbetsplats och hygien diplom:
Smittspridning, arbetsplatshygien, sterilteknik, rutiner, egenkontroll, lager och flöde samt klädsel.

♥ Högsta möjliga säkerhet för dig och mig.